Vergeetachtigheid is nog geen dementie

Vergeetachtigheid is lang niet altijd hetzelfde als dementie. Dementie is een kwaal en vergeetachtigheid is van alle dag. Op maandag 2 september kunt u in de Graasj het Alzheimercafé bezoeken waarin het onderscheid tussen vergeetachtigheid en dementie duidelijk wordt gemaakt. Kees Spapens, ouderenpsycholoog bij Dementievriendelijk Roermond, geeft uitleg over het geheugen en geeft tips op welke manieren je het geheugen kunt beïnvloeden. Tijdens de bijeenkomst kun je een idee krijgen, hoe je geheugen ervoor staat en hoor je de nieuwste inzichten over wat je zou kunnen doen om achteruitgang tegen te gaan. Succes is niet verzekerd, maar Kees hoopt zo uw zelfvertrouwen op geheugengebied wat te vergroten.

Alzheimercafé Roermond
De Graasj; Knevelsgraafstraat 21 Roermond

Maandag 2 september 2019
Zaal open 19 uur; programma van 19:30 tot 21:30 uur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *